nahajate se: storitve > MULTIMEDIJA | oglasne pasice


IZDELUJEMO OGLASNE PASICE IN ANIMACIJE

Oglasne pasice so oblika oglaševanja na svetovnem spletu z namenom povečanja obiska na spletni strani, opozarjanja na akcije, nove produkte ali nagradne igre. So slike, besedilo ali animacije, ki ob kliku preusmerijo obiskovalce na določeno spletno stran.

Pasice se običajno objavljajo na tematskih spletnih straneh, osebnih blogih, forumih, na socialnih omrežjih (npr. Facebook) ali sami spletni strani, kjer želite obiskovalce opozoriti na določeno vsebino. Privlačna, udarna in lahko zapomljiva oglasna pasica je eno izmed najboljših orodij za promocijo produktov ali storitev.


Poznamo več vrst oglasnih pasic:

STATIČNA OGLASNA PASICA
Slika ali besedilo, oziroma kombinacija obeh, ki obiskovalca preusmeri na določeno vsebino/spletno stran. Za statične oglasne pasice se večinoma uporabljata formata slik jpg ali gif.

ANIMIRANA OGLASNA PASICA
Menjava več slik in delov besedila v nekem zaporedju, ki je za obiskovalca privlačen, informativen in zlahka ostane v spominu. Za animirane oglasne pasice se uporabljata formata swf (Flash) ali gif.

HTML PASICE
So sestavljene iz elementov spletnih strani, npr. slik, besedila, obrazcev, kvizov ipd. Njihov namen je spodbujati interakcijo uporabnika.

OBOGATENE PASICE
Obogatele pasice (rich media) lahko združujejo napredne vsebine kot so video, zvok ter druge oblike interaktivnosti s samim uporabnikom. Take pasice sicer privlačijo obiskovalce bolj kot druge, vendar niso najbolj primerne saj lahko upočasnijo nalaganje spletne strani (večja velikost zaradi obogatenih vsebin) oz. niso vidne v vseh brskalnikih.

Želite ponudbo?


ANIMACIJE

Izdelujemo tudi animacije po vaših željah. Kontaktirajte nas za več informacij.

STANDARDNE VELIKOSTI OGLASNIH PASIC
Naše stranke:

Lekarna Dravlje logo SDGREENS 31 logo Pillar logo Kolektor Koling logo TPS-IMP logo

Naročite naš klic:

dopoldan
popoldan

Dosegljivost:

info@multisplet.si